Ermita de la Pietat

ERMITA DE LA PIETAT
A uns 4 km. del nucli urbà d’Ulldecona direcció Tortosa, trobem l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona que s’alça majestuosa sobre la vessant sud est de la Serra de Godall. Des d’aquest indret es poden contemplar unes vistes espectaculars de la Foia d’Ulldecona i de la serralada que dóna nom a la comarca; el Montsià. Aquest gran espai cultural i espiritual consta d’església i hostatgeria adossades amb un porxo central que facilita el pas a ambdues estances. Davant del santuari s’hi troba la plaça i, tanca el recinte, un mur de maçoneria que converteix el lloc en un mirador privilegiat de tota la vall de la vila. L’Ermita de la Pietat ens ofereix diversos serveis:

BAR DE L’ERMITA
Dinars i celebracions per encàrrec.

LLOGUER DE SALES
El recinte de l’Ermita disposa de tres sales amb diferents aforaments per poder dur a terme esdeveniments varis: dinars o sopars d’empresa, d’amics, familiars,…reunions de treball, presentacions,…També hi ha una zona Wi-fi i sala de projecció.

ALBERG DE L’ERMITA
Amb una capacitat de 22 places, es troba situat en un enclau privilegiat com és el segon pis de l’edifici principal de l’Ermita de la Pietat on, el silenci, la pau i la tranquilitat configuren un gran valor afegit al de per sí ja singular Alberg.

HORARI ESGLÉSIA i
BAR DE L’ERMTIA
de dimarts a dijous
de 10 a 14h. i de 16 a 20h.
divendres, dissabtes i diumenges obert tot el dia
Contacte de l’Ermita
618 070 523
angel.ermita@hotmail.com